Tekengebied 1DiaryOfAMadman_Titles_1.jpg

Diary Of A Madman is een toekomstig project. Het is een film die we met Stan Berghs Imagery waar willen maken.

Deze film draait volledig om de heavy metal / hard rock cultuur in de jaren '80 en de drama die zich achter de schermen afspeelt.

Diary Of A Madman. Een film die het verhaal vertelt over een jonge muzikant die dichterbij zijn doel komt om met zijn band de top te bereiken. Zijn carrière wordt echter verhinderd door vage, duistere herinneringen. Herinneringen die weer werkelijkheid worden.

De film speelt zich af in de hard-rock / heavy metal cultuur van de jaren '80. Vol flamboyante performances, wilde bossen haar en leren jacks. Waar drankgebruik vrijwel de norm is maar ook zijn tol eist en waar de backstage niet altijd is wat het lijkt.

Waar en wanneer is deze film te zien?!

De film zal naar alle waarschijnlijkheid te zien zijn begin 2021.

Voor die tijd moet er vanalles gebeuren om de film te maken. Dit zal gedurende de tweede helft van 2020 plaatsvinden.

Diary Of A Madman zal vertoond worden tijdens speciale voorstelling een bioscoopzaal. Welke bioscoop dit is wordt nader bekend gemaakt.

 

Wilt u exclusieve toegang? Kijk op onze campagne pagina op www.voordekunst.nl hoe dat kan!

Hoe is het idee ontstaan?

Als muziekfanaat ben ik zeer geïnteresseerd in de levenswijze van artiesten die ik beluister. Langzaam aan spookten er ideeën en zelfs volledige scénes in mijn hoofd rond. Dit heb ik opgeschreven en een script van gemaakt. Ook heb ik deze aan verschillende mensen gepitcht en was er veel enthousiasme! Er was animo!

Het script is verfijnd, de planning is uitgewerkt en er zijn enorm veel aanmeldingen voor deelname in de film.

Waarom crowdfunding?

Een film maken kost geld. veel geld. Zo is dit ook het geval bij Diary Of A Madman. We hebben een zo efficiënt mogelijke begroting opgesteld en deze voorgelegd aan www.voordekunst.nl

Voor De Kunst is een crowdfunding platform gericht op geldinzamelingen met artistieke doeleinden, waaronder dus ook film. Zij begeleiden de campagne waardoor deze zoveel mogelijk tot een succes kan leiden. Al dit geld komt van donateurs die potentie zien in de film of heel erg betrokken zijn in bijvoorbeeld het muziekgenre.